Здрасти на всички вчера забелязах проблем в твмпературата на колата когато колата стои на едно място си вдига нормално температурата но като тръгна и пана до нула градуса нормалнно ли е това и ако не е на какво се дължи това
Известие
Collapse
No announcement yet.
Температурата на двигателя пада
Collapse
X
-
от 2 години и аз съм с Бер и работи коректно.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Всичко е на късмет с тея термостати, пълно е с боклуци дето струват по 70-80лева и за нищо не стават. Най добре преди да се сложи новия терм. да се свари в една тенджера с термометър. Иначе е филмsigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеот 2 години и аз съм с Бер и работи коректно.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеАз пък съм с VERNET и си питам дедовия на половината цена.
И аз така...Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
Аз съм с нов термостат и 90 градуса не държи, постоянно стой около 84 градуса, качва 90 в големи задръствания. Загрява сега в тея студове на по минус няколко както и на + няколко градуса за 2,3 км е на над 50 градуса, колата я държа отвън.
Като се спускам на баир 3 км и моаят пада на 70, и на място охлажда за секунди. И да кажа еми така си работи правилно според мен.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment